Konaklı Mah. Sahil Sok. No:4 Alanya / Türkiye +90 242 565 18 18

Pastane şeflerimiz tarafından 2 hafta da bir  sizler için özel olarak hazırladığımız Çikolata büfemiz de farklı çikolata çeşitlerini, macaron çeşitlerini, lokum ve geleneksel Türk tatlılarımızdan Cezerye çeşitlerimizi bulabilirsiniz.
 


Faaliyetler

En özel anlarınızı unutulmaz kılmak istiyorsanız bizler sizin için buradayız . Sahil kenarında , şık bir mekanda veya iskele de düğün yapmak mı istiyorsunuz ? Bize hayalinizde ki düğünü anlatın biz sizin için düzenleyelim ...
Detay
Ramazan ve Kurban Bayramlarının vazgeçilmez mekanı Quattro Beach Bayram Sokağın da siz değerli misafirlerimize eski bayramları yaşatmayı hedefliyoruz ...
Detay
2 Hafta da birkez saat 19:00 da Sushi büfemize davetlisiniz ... Ustalarımız tarafından hazırlanan farklı lezzetler de ki Sushi çeşitlerimizi kaçırmayınız ...
Detay
Alman kültürüne ait bir festival olan Oktoberfest i Eylül Ayı sonu - Ekim Ayı başında Quattro Beach Spa & Resort Otel de yaşatıyoruz. Alman mutfağına ait geleneksel atıştırmalıklar, geniş meyva büfesi ve bira çeşitlerini servis ettiğimiz bu günde festival danslarının yanı sıra birbirinden keyifli yarışmalar ile eğleneceksiniz.
Detay
Muhteşem bir organizasyon ve zengin bir büfe eşliğinde kendinizi özel hissedeceğiniz Gala Gecelerimiz her sezon olduğu gibi bu sezonda 2 hafta da bir Cumartesi günleri sizlerle olacak. 
Detay
Her Salı akşamı zengin Türk Mutfağının seçkin lezzetlerini sizlerle buluşturuyoruz. Zengin büfemiz de herkesin damak zevkine hitap edecek menülere yer veriyoruz. Rakı büfemiz de ise herkesin zevkine uygun markaları sizlere konseptimiz dahilinde sunuyoruz.
Detay
Haftada birkez saat 15:00 da havuz kenarında havuz partimize davetlisiniz ... Dans grupları ve Dj eşliğinde eğlencenin tadına varabileceğiniz Havuz Partilerimiz yıllardır Quattro nun vazgeçilmezleri arasında ...
Detay
2 Hafta da bir kez Meksika Mutfağı nın en seçkin lezzetlerini Meksikalı Müzisyenler ve Showlar eşliğinde sizlerle buluşturuyoruz. Akşam yemeği öncesi karşılama ve müzisyenler eşliğinde Mariachi canlı gösterisi sonrasında sahnemiz de  Meksikalı dansçılarımızın unutulmaz gösterisini seyredebilirsiniz.
Detay
Haftada bir kez sizleri birbirinden farklı ev yapımı hamburger sunumlarımızı, görsel şölen ve showlar ile çeşitlendirdiğimiz Hamburger Festivalimize bekliyoruz. 
Detay